2014. április 19., szombat

Táncbemutató


Ez a nap is eljött. Sajnos. Vége. Három hónap, összesen 12 alkalom, és 24 óra. Hat tánc. Salsa, Rumba, Rocky, Szamba, Angolkeringő és Cha-cha alaplépéseket tanultunk. És a tanfolyam végén jött a bemutató. Egy étteremben, szülők, családtagok, barátok, rokonok és ismerősök szeme láttára kellettt táncolnunk. Összesen tíz pár volt, mi a második körben vonultunk a színpadra. Most először táncoltam magas sarkú cipőben és elmondhatom, hogy elég jól ment. Mindenki nagyon izgult, a nézők pedig a színpad három oldaláról szemlélhették a produkciót. Tehát nem volt egy olyan sarok sem, ahol majd a háttérbe húzódva elbújunk, míg véget nem ér az a 1,5-2 perc, amíg tánconként bemutattuk, hogy mit is tanultunk, illetve azt, hogy ebből mit tudtunk megjegyezni.
A salsától féltem a legjobban, mivel nagyon gyors tempójú tánc, és a végén azt élveztem a legjobban.
Összességében elmondhatom, hogy nagyon-nagy élmény volt, és igazán bánom, hogy végetért.
Miután mind a hat táncot eltáncoltuk, a tanáraink a színpadra kértek minket. Erről a tanfolyam alatt nem volt szó, mindenki teljesen meg volt lepődve, hogy most mi is jön. Név szerint szólítottak minket, és egy névreszóló oklevél kíséretében gratuláltak nekünk a tanfolyam vezetői.
Nagy élmény volt, és mi is köszönjük nekik. (Duna-Royal Sporttánc Egyesület, Dunaújváros - egyébként szeptemberben indul az újabb tanfolyam, már gondolkoztam rajta, hogy még egyszer elmegyünk :)

U.i. Egy szamba, két szamba, három szamba, oldalra :) - így tanultunk szambázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése