2014. április 24., csütörtök

Szobatisztulunk


Vagy valami olyasmi... Eddig komolyan azt gondoltam, hogy na, ez a gyerek soha nem lesz szobatiszta. Egyszerűen mereven elutasította a kísérleteimet a bilivel, illetve a nagywc-vel kapcsolatban. Nem! - vágta rá minden kérdésre, hogy van-e kedved megpróbálni. Komolyan a végén már zsaroltam, hogy ezt, vagy azt kapsz, ha megpróbálod. Semmi. Aztán hagytuk a dolgot leüllepedni.
Mígnem egyszer csak a két tesó drukkolására az Úr 2014. esztendejének április havában és annak is a 16. napján a legkisebb királyfi végül is széles mosollyal ráült a kacsás bilire és belepisilt.
Ennyi. Azóta már voltak hulllámhegyek és völgyek, volt, hogy elbújt az ajtó mögé pisilni, volt, hogy a Keve fehér tornapólója volt gyanúsan "vizes", és voltak olyan napok is, amikor simán ment minden.
Éjszakára még kap pelenkát, de reggel teljesen száraz, amikor leveszem róla. Addig egyébként, amíg nem kerül fel rá a kisgatya, vagy nadrág, nincs is baj. De ha textilt érez a fenekén, gond nélkül pisil, kakil. Lehet, hogy ez a textilpelus hátránya?
Na mindegy, szóval elkezdtük, majd meglátuk mi lesz, addig is hajrá Nimi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése