2014. augusztus 31., vasárnap

Mascarponés-tonhalas szendvicskrém

Itt az iskola, megint főhet a fejem, hogy mit csomagoljak a kölyköknek. Elsőnek elővettem egy régi nagy kedvencünket a mascarponés-tonhalas szendvicskrémet.

A recept a következő (persze nem kötelező ekkora mennyiséget készíteni, arányosan lehet a felét, negyedét venni mindennek, én azért szoktam ekkora adagban készíteni, mert előző este pirítósra kenve nálunk ez a vacsora is :)

500 g mascarpone
4 x 80 g tonhal (olajban eltett)
1 tv paprika
1 kis fej hagyma
1 csipet só
pár tekerésnyi frissen őrölt bors
1 jó nagy marék petrezselyemzöld jó apróra vágva.

A friss szendvicskrém:



És megpirítva, pardicsommal isteni vacsora lett belőle:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése