2013. november 13., szerda

Szellembuli az iskolában


Már hagyomány az iskolában az úgynevezett "szellembuli", amit az amerikai Halloween másolására találtak ki. Na, mindegy, a fő, hogy a srácok nagyon várták (Kevének ez volt az első, Olivérnek pedig az utolsó, ráadásul most az ő osztálya szervezte az egészet)
Volt játékos vetélkedő, sütivásár, diszkó, a felső tagozatosoknak pedig ijesztgetés. Ez annyit tesz, hogy a rendező osztály néhány tagja elbújik a könyvtárban és a többi osztályból érkezőket mindenféle hanggal, tettel jól megpróbálják megijeszteni. Van ám sikítozás, meg nevetés.
Kevénk, mikor megtudta, hogy ez csak felső tagozatosoknak van, teljesen kiakadt. Igen, ez a legjobb szó rá. Mert ő akkor is megy és megijeszteti magát és kész...
Aztán mikor a vetélkedőn első helyezést ért el, és kapott egy sütikupont, akkor már nem is érezte annyira megbántva magát ;)
Kellemes mulatozás volt, főleg azért, mert a legkisebbek véleménye is számított. (őket is megkérdezték, milyen zenét szeretnének a bulin hallgatni - igaz, hogy csak hárman tudtak számot kérni, de akkor is :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése